perjantai 6. joulukuuta 2013

Elämäni ensimmäinen blogipäivitys. Aloitetaan helpolla: esittely

Olen äitiyden myötä uuden näkökulman elämään löytänyt, kolmekymppinen kasvatusalan ammattilainen. Mielipiteitä löytyy vaikka muille jakaa, joten ei kai sitten muuta kuin jakoon vaan ;) 

Eniten intohimojani nostattavia aiheita ovat aggressio- ja tunnekasvatus ja ylipäätään lapsen tunne-elämän kehityksen tukeminen. Myös vastuullinen vanhemmuus kuuluu suosikkipuheenaiheisiini. Omien lasten saaminen on avannut silmäni katsomaan omaa lapsuuttani uudella tapaa ja - kuten monella muullakin- nostanut halun tehdä osittain toisenlaisia ratkaisuja kuin mitä minun kohdallani on tehty.

Ammattini edustajana pohdin lapsen elämää ja kasvatusta myös suurena kokonaisuutena ja kiinnostun siitä, kuinka eri tahot voivat monipuolisesti olla tukena tässä vanhemmuuden suuressa tehtävässä. Prosessissa, joka ei lopu vielä lapsen kasvettua aikuiseksikaan... Kasvuhan tunnetusti jatkuu parhaimmillaan koko ihmiselämän ajan. 

Siksipä onkin tärkeää jättää alusta asti riittävästi kasvunvaraa.

Tervetuloa mukaan seuraamaan blogiani, jota päivitän silloin kun perheeltäni ja töiltäni ehdin! Kommentointi on enemmän kuin tervetullutta.

2 kommenttia:

  1. Heti pitää tulla kertomaan et kävin lukemassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun jätit merkin käynnistäsi! :) Odottelen inspiraatiota ja lasten tervehtymistä, jotta pääsisin tämän kanssa kunnolla vauhtiin...

      Poista